JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

 
slide 4

 

Tarieven voor het verblijf in ons hotel

Gepost in Gasthof

 

• Verblijf voor één of twee nachten: 20 € per nacht per hond.
• Verblijf van meer dan 2 nachten: 15 € per nacht per hond.
• 2 honden van het zelfde gezin in één ren: 22.50 € per nacht.
• Max 2 honden per ren.

In deze verblijfsprijzen is inbegrepen: verblijf in één ren, drie wandelingen per dag, twee spelmomenten van 30', dagelijks toilet ( borstelen, ogen en oren reinigen, nakijken op teken.


Niet inbegrepen in de nachtprijs:
Het eten (zelf mee te brengen of het kan ook bij ons worden genomen mits een opleg van 1€ per nacht per hond voor korrel voeding of 2,5 € voor door ons vers bereide natuurvoeding).

Medicatie toedienen zoals pillen,oordruppels, oogdruppels enz. 1€ per dag
Speciale medische handelingen zoals medicale baden, massages, inspuitingen enz. Deze worden getarifeerd aan 15 € per werkingsuur met een minimum van 2,5 €.


Verplaatsingen buiten de farm zoals vervoer van en naar de dierenarts, trimsalon enz.: 15 € per werkingsuur met een minimum van 2,5 €.

• Dagopvang: van 08.00 tot 12.00 uur 5 €
                     van 08.00 tot 17.00 uur 10 €
                     van 08.00 tot na 17.00 uur 15 €

Diva driesterren gasthof

Gepost in Gasthof

Zoals jullie merken, is dit onderdeel van Oelly's farm genoemd naar onze Beagle-teefje Diva.
Zij maakte sinds 2006 deel uit van ons gezin en werd toen door ons geadopteerd.
Diva werd in het verleden gebruikt voor de fok, helaas of misschien kan ik beter zeggen gelukkig voor haar, liep het bij de eerste worp mis: ze werd wellis waar moeder van 5 schattige pups maar haar baarmoeder moest worden verwijderd. Zo was Diva niet meer bruikbaar voor de fokker, die haar liever kwijt wilde. Dit was immers een extra hond die moest gevoed worden en die bovendien niets meer opleverde.

Diva voelde zich al snel helemaal thuis bij ons en kon het ontzettend goed vinden met haar maatje Danny. Deze twee werden al snel een onafscheidelijk koppel, tot onze lieve meid in november 2014 plots het leven liet tengevolge van een agressieve leverkanker. We missen haar nog iedere dag.

Wat betreft ons gastenverblijf: we hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond.
Naast basale behoeften zoals eten en drinken en de nodige ontspanning mag uw trouwe vriend ook rekenen op de nodige liefde en genegenheid. Want niets is zo erg dan zijn allerliefste baasje te moeten missen! U mag gerust zijn , uw hond komt bij ons niets tekort! Zelfs slechte eters worden door Eppie op andere gedachten gebracht e zullen snel hun eetlust weervinden.


Door onze opleidingen kan je tevens bij ons terecht voor zieke-, gekwetste- of geopereerde honden, wij staan dan garant voor een optimale medische en paramedische verzorging in samenspraak met jullie dierenarts.

 

 

Klanten review

Hallo,
 
Ik had vernomen dat het even moeilijk was met Frodo maar dat het na enkele dagen beter ging. Ik merk ook geen stress bij Frodo nu, hij is gewoon rustig en blij.
 
Bij deze wil ik u dan ook graag even bedanken voor de goede zorgen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Lore

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be
      png transparent social media facebook logo hashtag facebook blue text photography

 

   

 

Banner Logo Buttom