JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

 
slide 4

 

Diva driesterren gasthof

Geschreven door Webmaster op . Gepost in Gasthof

Zoals jullie merken, is dit onderdeel van Oelly's farm genoemd naar onze Beagle-teefje Diva.
Zij maakte sinds 2006 deel uit van ons gezin en werd toen door ons geadopteerd.
Diva werd in het verleden gebruikt voor de fok, helaas of misschien kan ik beter zeggen gelukkig voor haar, liep het bij de eerste worp mis: ze werd wellis waar moeder van 5 schattige pups maar haar baarmoeder moest worden verwijderd. Zo was Diva niet meer bruikbaar voor de fokker, die haar liever kwijt wilde. Dit was immers een extra hond die moest gevoed worden en die bovendien niets meer opleverde.

Diva voelde zich al snel helemaal thuis bij ons en kon het ontzettend goed vinden met haar maatje Danny. Deze twee werden al snel een onafscheidelijk koppel, tot onze lieve meid in november 2014 plots het leven liet tengevolge van een agressieve leverkanker. We missen haar nog iedere dag.

Wat betreft ons gastenverblijf: we hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond.
Naast basale behoeften zoals eten en drinken en de nodige ontspanning mag uw trouwe vriend ook rekenen op de nodige liefde en genegenheid. Want niets is zo erg dan zijn allerliefste baasje te moeten missen! U mag gerust zijn , uw hond komt bij ons niets tekort! Zelfs slechte eters worden door Eppie op andere gedachten gebracht e zullen snel hun eetlust weervinden.


Door onze opleidingen kan je tevens bij ons terecht voor zieke-, gekwetste- of geopereerde honden, wij staan dan garant voor een optimale medische en paramedische verzorging in samenspraak met jullie dierenarts.

 

 

Klanten review

Hallo,
 
Ik had vernomen dat het even moeilijk was met Frodo maar dat het na enkele dagen beter ging. Ik merk ook geen stress bij Frodo nu, hij is gewoon rustig en blij.
 
Bij deze wil ik u dan ook graag even bedanken voor de goede zorgen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Lore

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be
      png transparent social media facebook logo hashtag facebook blue text photography

 

   

 

Banner Logo Buttom