JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

 
slide 4

 

Danny's trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm draagt de naam van Danny-Boy of kortweg Danny. Danny is een Amerikaanse Beagle die, wat zijn gedrag betreft, bijna alle clichés van hoe een Beagle in de literatuur wordt beschreven, doet vergeten.

Danny werd opgevoed door Ivo en bewijst dat gehoorzaamheid ook weggelegd kan zijn voor zijn ras, als je het maar op de juiste manier aanpakt. Hij heeft geen verbale commando's nodig om te weten wat Ivo van hem verlangt. Oogcontact met zijn baas is de basis voor hun vertrouwensrelatie. Danny is, na ons gezin, de eerstvolgende ranghoogste in de roedel en dat bewijst hij dagdagelijks ten aanzien van Diva, Garry, Rex, Angel en Bo.

Hieronder volgt een korte beschrijving van ons trainingscentrum:

Wat?

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode die terug gaat naar de basics en de roods van de hond. We leren jullie mekaar beter te begrijpen zodat samenwerken ( gehoorzamen) heel normaal wordt. Wij werken dus niet met africhtingstrucs zoals zit... af... voet... enz. maar door communicatie tussen jou en je hond in zijn taal. De hoofdregel hierin is: Een hond is een ogen dier en geen oren dier!

Meer uitleg hierover wordt gegeven tijdens een introductie les.

Voor welke honden/bazen?

Iedere hond ( wel hoe jonger hoe liever (+/- 10 weken) komt hiervoor in aanmerking. Van het baasje wordt verwacht dat hij samen met het hele gezin wenst in te staan voor een consequente, doelgerichte en eerlijke opvoeding van zijn viervoetige huisvriend. Wij geven jullie de middelen en jullie voeren uiteindelijk uit, waar en wanneer jullie willen, maar liefst op ieder moment dat je aan je hond ook maar kunt besteden m.a.w. dagdagelijks.

Hoe?

Wij werken meestal met een pakket van 13 lessen bestaande uit één theorieles en 12 praktijkgerichte lessen. Dit kan in ons centrum, bij jou aan huis of waar dan ook. Nadien kan je 24/24 uur terecht met je vragen hetzij telefonisch hetzij per mail, om het even...wij zijn er voor jou en je hond.

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be
      png transparent social media facebook logo hashtag facebook blue text photography

 

   

 

Banner Logo Buttom