JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Diva driesterren gasthof

Geschreven door Webmaster op . Gepost in Gasthof

Zoals jullie merken, is dit onderdeel van Oelly's farm genoemd naar onze Beagle-teefje Diva.
Zij maakte sinds 2006 deel uit van ons gezin en werd toen door ons geadopteerd.
Diva werd in het verleden gebruikt voor de fok, helaas of misschien kan ik beter zeggen gelukkig voor haar, liep het bij de eerste worp mis: ze werd wellis waar moeder van 5 schattige pups maar haar baarmoeder moest worden verwijderd. Zo was Diva niet meer bruikbaar voor de fokker, die haar liever kwijt wilde. Dit was immers een extra hond die moest gevoed worden en die bovendien niets meer opleverde.

Diva voelde zich al snel helemaal thuis bij ons en kon het ontzettend goed vinden met haar maatje Danny. Deze twee werden al snel een onafscheidelijk koppel, tot onze lieve meid in november 2014 plots het leven liet tengevolge van een agressieve leverkanker. We missen haar nog iedere dag.

Wat betreft ons gastenverblijf: we hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond.
Naast basale behoeften zoals eten en drinken en de nodige ontspanning mag uw trouwe vriend ook rekenen op de nodige liefde en genegenheid. Want niets is zo erg dan zijn allerliefste baasje te moeten missen! U mag gerust zijn , uw hond komt bij ons niets tekort!


Door onze opleidingen kan je tevens bij ons terecht voor zieke-, gekwetste- of geopereerde honden, wij staan dan garant voor een optimale medische en paramedische verzorging in samenspraak met jullie dierenarts.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.oellysfarm.be/over-ons/diva-s-gasthof#sigProIdb7281cb70b

 

Klanten review

hallo Ivo,
Met veel spijt en verdriet laten wij u weten da onze beste vriend snoepy zondag 07/08/2016 van ons heen is gegaan.
wij danken u dan ook namens ons en snoepy voor de goede zorgen tijdens onze en soepyke zijn vakantie die hij zo graag bij julie door bracht.
daarom stuur ik u ook ter herinnering een foto van onze kleine jongen.
groetjes jan en marie Louise en snoepyke

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom